Skip to main content
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Find everything you need to get certified on Fabric—skills challenges, live sessions, exam prep, role guidance, and more. Get started

Power Automate feature/visualisation is not working

Hi, I`m trying to make a flow where small table of items (OData feed in PBI) would be sent via email to particular person. Issue is that, when I`m clicking the "edit" option in Power Automate feature it shows me only that blue bar with app name but no options below - blank page - once I should be able to create a flow there. Do you know what might be an issue? I`m adding only few data columns.

JakubLnokia_0-1637250435465.png

 

Status: Accepted

Hi,

According to my research, a similar issue has been reported internally, so stay tuned. ICM: 273085537

 

According to the latest update, the developer team has found the root cause of this issue. Here’s the temporary workaround for this issue:

 

Customers can be mitigated by using Power BI web, as that can load the required iframes.

 

I will update here once I get any information.

 

Best Regards,

Community Support Team _Robert Qin

Comments
v-robertq-msft
Community Support
Status changed to: Investigating

Hi,

As far as I’m concerned, you can try to clear the visual and page filter on this report on the right side of the page to check if the issue can disappear.

 

If you still have a problem, you can try to create a new pbix file to follow this link to create a new Power Automate visual and check if the problem can disappear.

https://powerbi.microsoft.com/en-us/blog/announcing-the-new-power-automate-visual-for-power-bi-repor...

 

Thank you very much!

 

Best Regards,

Community Support Team _Robert Qin

v-robertq-msft
Community Support
Status changed to: Accepted

Hi,

According to my research, a similar issue has been reported internally, so stay tuned. ICM: 273085537

 

According to the latest update, the developer team has found the root cause of this issue. Here’s the temporary workaround for this issue:

 

Customers can be mitigated by using Power BI web, as that can load the required iframes.

 

I will update here once I get any information.

 

Best Regards,

Community Support Team _Robert Qin

anselmojg
Advocate II

Having the same issue ...

When is the expected resulution of this issue expected?

anselmojg_0-1637777990890.png

 

Campelo_Wesley
New Member

Hello friends! Can anyone tell me if we already have a definitive solution to this problem?

I'm using version 2.102.845.0 and I can't use the Power Automate visual.

I can't create new flows and I can't use the made flows.

The visual is completely white using Power BI Desktop and also Online.

disappointed!