Skip to main content
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

The ultimate Microsoft Fabric, Power BI, Azure AI & SQL learning event! Join us in Las Vegas from March 26-28, 2024. Use code MSCUST for a $100 discount. Register Now

Reply
HamidBee
Impactful Individual
Impactful Individual

Why are my reports not showing in the 'Test' and 'Production' workspace in the deployment pipeline?

 
I have a trial account on the Power BI Service. I have a simple Excel file with some data, I created a report from this and published it onto the service. I created a deployment pipeline on the Power BI Service and ensure I deplloyed the same report on all woekspaces:

 

HamidBee_0-1653401601961.png

 

Here it is what is in each workspace:

 

HamidBee_1-1653401602264.png

 

Here is what the stage 1 report looks like:

HamidBee_2-1653401602232.png

 

Here is what the stage 2 and 3 report looks like:

HamidBee_3-1653401602589.png

 

Does anyone know why this is?

 

Thank you, 

1 ACCEPTED SOLUTION
HamidBee
Impactful Individual
Impactful Individual

The solution is that I had to setup a gateway connection and schedule refresh as the datasource itself was on premises. I had uploaded the report from Power BI Desktop. I still don't fully understand why it is, I just know that's why. After I created a gateway and uploaded the data everything worked fine. 

View solution in original post

2 REPLIES 2
HamidBee
Impactful Individual
Impactful Individual

The solution is that I had to setup a gateway connection and schedule refresh as the datasource itself was on premises. I had uploaded the report from Power BI Desktop. I still don't fully understand why it is, I just know that's why. After I created a gateway and uploaded the data everything worked fine. 

Hi, need help with this same problem please.

 

I am not be able to create gateways etc., How can I get my deployment pipeline's production works as well?

 

At first I had a problem that test didn't work (same as prod now): There was visualizations but they didn't show any data. Also datasets there were the titles of the tables but no data inside them.

 

Test works now (I got those data sources to my computer, refreshed report in desktop and published & deployed to service and to test and now it's working. Tested it multiple times to prod aswell, but it doesn't work.

 

What can I do?

Helpful resources

Announcements
Fabric Community Conference

Microsoft Fabric Community Conference

Join us at our first-ever Microsoft Fabric Community Conference, March 26-28, 2024 in Las Vegas with 100+ sessions by community experts and Microsoft engineering.

February 2024 Update Carousel

Power BI Monthly Update - February 2024

Check out the February 2024 Power BI update to learn about new features.

Fabric Career Hub

Microsoft Fabric Career Hub

Explore career paths and learn resources in Fabric.

Fabric Partner Community

Microsoft Fabric Partner Community

Engage with the Fabric engineering team, hear of product updates, business opportunities, and resources in the Fabric Partner Community.

Top Solution Authors