Skip to main content
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Earn a 50% discount on the DP-600 certification exam by completing the Fabric 30 Days to Learn It challenge.

Reply
Anonymous
Not applicable

Data Gateway Refresh Issue - All Values are Blank

Hi everyone,

 

I connected my data sources to Data Gateway. When I refresh the datasource, there is not any failure. Refreshing is successful. However, when I return to the report, all of my values are blanks. I don't know even what is the problem in here. Do you have any idea?

 

All of my data sources are Excel file.

 

@GilbertQ have you ever seen this situation before?

16 REPLIES 16
Anonymous
Not applicable

I get the same problem and I wonder if it is from permissions. I often have to go to an older version of the file. Why do the values go blank?

Anonymous
Not applicable

Hello @Anonymous ,

 

When I couldn't get a solution from here, I've opened ticket. After some efforts, we identified the problem with Microsoft support team. There is a solution for this issue.

 

Please check your regional settings of your report, for example, if your date format or number format is in Eng, then set your regional setting as Eng. These two should be equal. If you can't solve at once go ahead by trial and error method.

Anonymous
Not applicable

I am facing the same issue, when the dataset is refreshed from PBI service, all the values show blank. Any update on this?

Hi there

Can you confirm you have got the latest version of the On-Premise Gateway installled?

The latest version is 3000.45.7




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Super User!







Power BI Blog

Anonymous
Not applicable

Yes @GilbertQ , I'm sure.

Hmm I am not sure what is going on I would suggest logging a support ticket?




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Super User!







Power BI Blog

Anonymous
Not applicable

Hi All,

 

Tried to re-publish the reports to webpage but visuals are gone once refreshed in gateway.

Suppose the problem comes from gateway refresh.

 

Checked the datasets as well, no parameters changed. Wierdo. 😞

Any one can help on this?

Anonymous
Not applicable

Still can't solve the issue.

 

@GilbertQ my gateway version is 3000.45.7. Any suggestions?

V-pazhen-msft
Community Support
Community Support

@Anonymous 

Test with other dataset to check it only happens to the specific dataset or it is the problem of the gateway. 

You could submit this issue to Issues Forum or Create a support ticket for a quick reply.

 

Paul Zheng _ Community Support Team
If this post helps, then please consider Accept it as the solution to help the other members find it more quickly.

Anonymous
Not applicable

Hi @V-pazhen-msft ,

 

I've tested an other report and dataset which does not have any slicer filter. It was also all blank. As you can see, no error for refresh. 

 

Also @GilbertQ , none of my reports includes parameters.

Hi there,

Can you make sure that you have got the latest version of the Gateway installed. The version is 3000.45.7




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Super User!







Power BI Blog

Anonymous
Not applicable

Same issue in my dashboard.

 

Publish to the dashboard---value & visuals ok

Refresh gateway data--value & visual blank

 

Ask for help!!

求大神支招

Anonymous
Not applicable

Yes @Anonymous , same situation. Can't found any solution or explanation. Do u have any clue?

Hi there

Can you make sure that you do not have any visual filters on the report?

Also can you ensure that you have got the latest version of the Gateway installed? The latest version is 3000.45.7




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Super User!







Power BI Blog

Anonymous
Not applicable

Thanks for your response @GilbertQ ,

 

There is a visual filter on my report. It filters months. But, why does this cause an error? Why can't I use visual filters? Is there any logical explanation? Also, is there anyway to combine visual filters and gateway together?

 

I've checked the version, yes the latest is installed.

Hi there

After refreshing all the values are still blank?

Is there a parameter which could be causing this error?




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Super User!







Power BI Blog

Helpful resources

Announcements
RTI Forums Carousel3

New forum boards available in Real-Time Intelligence.

Ask questions in Eventhouse and KQL, Eventstream, and Reflex.

MayPowerBICarousel

Fabric Monthly Update - May 2024

Check out the May 2024 Fabric update to learn about new features.

LearnSurvey

Fabric certifications survey

Certification feedback opportunity for the community.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors