Skip to main content
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Earn a 50% discount on the DP-600 certification exam by completing the Fabric 30 Days to Learn It challenge.

Reply
FRG
Resolver I
Resolver I

Refresh work in a workspace but not in another

Hello,

One of my report was not able to be refresh. So I tried many things and I noticed that if I publish the same report in another Workspace the refresh works. The 2 workspaces have the same settings and the same gateway. Here is the error message:

FRG_0-1688654348993.png

Can someone help?
Thank you

6 REPLIES 6
collinq
Super User
Super User

Hey @FRG ,

 

I know that you are indicating the workspace is the same, but what about the report?  Are they both using the same Data Source and same Gateway settings?  Are they both using the exact same owner?  Are the reports truly "identical" or does one have some different filters (particularly, but not necessarily in the "13021sorter prodrun" table)?




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Datanaut!
Private message me for consulting or training needs.




Hi @collinq ,

The reports are exactly the same. I published the report in the first workspace and in the second workplace within the same minute.

Thanks

Hey @FRG ,

 

The error message on the one that does not work states invalid credentials, when you look at the settings for that dataset, under the "Data Source Credentials" is there an error there or is there one of the sources that has a message?




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Datanaut!
Private message me for consulting or training needs.




@collinq Thanks for the reply,

I don't see any error in the gateway connection:

FRG_0-1688740021266.png

 

Same thing in the data source credenials part:

FRG_1-1688740097659.png

Thank you

 

@FRG ,

 

Hmmmmmm, this is getting curiouser and curiouser....  🙂

 

And, you have manually tried to refresh again and it fails again or does it work sparadocally?  (Knowing that the other one version works fine.)

 

Another thought - if the other uploaded version works fine in a different workspace and this one doesn't (for some as of yet unknown reason) have you tried just uploading from desktop and overwriting the one on the Service?

 




Did I answer your question? Mark my post as a solution!

Proud to be a Datanaut!
Private message me for consulting or training needs.




@collinq 

For the past 2 weeks all the manual refresh that I tried didn't works. I tried at least 20 times yesterday by changing a lot of different things... I tried few minute ago and it worked!!! I don't understand ☹️
So my problem is solved but I can't say how! Thank you

Helpful resources

Announcements
RTI Forums Carousel3

New forum boards available in Real-Time Intelligence.

Ask questions in Eventhouse and KQL, Eventstream, and Reflex.

MayPowerBICarousel

Fabric Monthly Update - May 2024

Check out the May 2024 Fabric update to learn about new features.

LearnSurvey

Fabric certifications survey

Certification feedback opportunity for the community.

Top Solution Authors
Top Kudoed Authors