Skip to main content
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Find everything you need to get certified on Fabric—skills challenges, live sessions, exam prep, role guidance, and more. Get started

Reply
shivapersad
Regular Visitor

Filters not synced between Power BI Desktop and Service

Good day,

 

I have developed a report in Power BI Desktop and published it to the Power BI Service. Two of my visuals are card visuals that have 4 filters on them. On Desktop the filters are applied and work as expected, however, when I publish them to Power BI Service one of the filters is not reamining with the value that I have applied to it on Power BI Desktop. I tried both Basic and Advanced Filtering on Power BI Desktop and when published to the Power BI Service the Filter doesn't keep the value set on the Power BI Desktop. 

 

Desktop Card

Power BI Desktop - Card Filter issue.png

 

Desktop Filter

Power BI Desktop - Filter issue.png

 

Service Card

Power BI Web - Card Filter issue.png

 

Service Filter

Power BI Web - Filter issue.png

Any assistance to resolve is appreciated.

 
 
1 ACCEPTED SOLUTION
Greg_Deckler
Super User
Super User

That's odd. Perhaps you have a Personal bookmark that was saved automatically. Trying resetting to default in the Service and see if that fixes it. Otherwise perhaps if you could post some images of what is going on. Failing that, You could check the Issues forum here:

https://community.powerbi.com/t5/Issues/idb-p/Issues

And if it is not there, then you could post it.

If you have Pro account you could try to open a support ticket. If you have a Pro account it is free. Go to https://support.powerbi.com. Scroll down and click "CREATE SUPPORT TICKET".


Follow on LinkedIn
@ me in replies or I'll lose your thread!!!
Instead of a Kudo, please vote for this idea
Become an expert!: Enterprise DNA
External Tools: MSHGQM
YouTube Channel!: Microsoft Hates Greg
Latest book!:
The Definitive Guide to Power Query (M)

DAX is easy, CALCULATE makes DAX hard...

View solution in original post

3 REPLIES 3
Greg_Deckler
Super User
Super User

That's odd. Perhaps you have a Personal bookmark that was saved automatically. Trying resetting to default in the Service and see if that fixes it. Otherwise perhaps if you could post some images of what is going on. Failing that, You could check the Issues forum here:

https://community.powerbi.com/t5/Issues/idb-p/Issues

And if it is not there, then you could post it.

If you have Pro account you could try to open a support ticket. If you have a Pro account it is free. Go to https://support.powerbi.com. Scroll down and click "CREATE SUPPORT TICKET".


Follow on LinkedIn
@ me in replies or I'll lose your thread!!!
Instead of a Kudo, please vote for this idea
Become an expert!: Enterprise DNA
External Tools: MSHGQM
YouTube Channel!: Microsoft Hates Greg
Latest book!:
The Definitive Guide to Power Query (M)

DAX is easy, CALCULATE makes DAX hard...

@Greg_Deckler so your suggestion to "Reset to Default" worked. I'll mark your answer as the solution. Thanks again for your quick response. 

Hi @Greg_Deckler. Thanks for responding so quickly. I just uploaded images of the issue if you want to take a look. Thanks.

Helpful resources

Announcements
Europe Fabric Conference

Europe’s largest Microsoft Fabric Community Conference

Join the community in Stockholm for expert Microsoft Fabric learning including a very exciting keynote from Arun Ulag, Corporate Vice President, Azure Data.

Power BI Carousel June 2024

Power BI Monthly Update - June 2024

Check out the June 2024 Power BI update to learn about new features.

RTI Forums Carousel3

New forum boards available in Real-Time Intelligence.

Ask questions in Eventhouse and KQL, Eventstream, and Reflex.

Top Solution Authors